VANHAKOIVISTONTIE 13, 28360 PORI 

Tutustu järjestelmien teknisiin tietoihin


TUOTTEET JA TIETOA AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMISTÄMME

Aurinkosähkö on uusiutuva ja saasteeton energiamuoto, jota on saatavilla kaikkialla silloinkin, kun sähköliittymä on kaukana. Omavaraisesti tuotettu energia suojaa sähkön hinnannousuilta ja tarjoaa käyttökustannuksiltaan ilmaista, päästötöntä energiaa vuosikausiksi. 

Aurinkokennon toiminta perustuu valosähköiseen ilmiöön, jossa auringon säteilyenergiaa muutetaan sähköenergiaksi. Suomessa saavutetaan vuodessa noin 1000 tuntia tuotantoaikaa, joka vastaa hyvää eurooppalaista keskitasoa. Odotettavissa oleva vuotuinen tuotto voidaan laskea järjestelmän tehon mukaan 1 kW x 1000h = 1000 kWh/v. 

Aurinkosähköjärjestelmä laskee rakennuksen E-lukua. Järjestelmä ei vaadi rakennuslupaa ja on pitkäikäinen. Satmaticin järjestelmissä käytetään eurooppalaisten huipputoimittajien komponentteja, joilla on laaja takuu. 

Tukemalla aurinkosähköteollisuutta voimme luoda Suomeen uusia työpaikkoja ja vähentää tuontisähkön tarvetta!

   AURINKOSähköpaneelit

Satmaticin järjestelmissä käytetään suuritehoisia, laadukkaita monikidepaneeleja, joiden määrä on järjestelmissä optimoitu parhaanhyötysuhteen saavuttamiseksi. Paneelimme ovat PV-standardien IEC 61215:2005, IEC 61730: 2004, UL 1703 mukaisia.

Valmistajan materiaalitakuu paneeleille on 10 vuotta ja tuottotakuu 25 vuotta (80 % tehontuotosta jäljellä).

TEKNISET TIEDOT:

   Invertterit

Itävaltalaisen invertteritoimittaja Froniuksen tuotteet ovat alan ehdotonta huippua.

TEKNISET TIEDOT / FRONIUS GALVO 1  VAIHEINVERTTERI 1–3 KW -JÄRJESTELMIIN:

Verkkojännitteen hävitessä laite kytkeytyy automaattisesti irti verkosta ja sähkön tuotto loppuu.

TEKNISET TIEDOT / FRONIUS GALVO 1  VAIHEINVERTTERI 1–3 KW -JÄRJESTELMIIN:

Verkkojännitteen hävitessä laite kytkeytyy automaattisesti irti verkosta ja sähkön tuotto loppuu.

Toimitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät / aurinkopaneelit mm. alueelle Satakunta: Rauma, Pori, Sastamala, Uusikaupunki, Merikarvia, Laitila, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Harjavalta Eurajoki ja Huittinen. Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat